De Bourgondische ovensteen, de Smulsteen

De met vlees en groente gevulde steen wordt op authentieke Bulgaarse wijze, in één keer in de oven op 180 °C en in 25-30 minuten gegaard. Door de bijgeleverde houders kan de steen op tafel gepresenteerd worden. Zo kunt u direct aan tafel genieten van een complete, sfeervolle, ambachtelijke en verse maaltijd. De feestelijke Smulsteen is ook ideaal als alternatief voor gourmetten.

Maak uw keuze uit de volgende variaties:

De Bulgaarse Smulsteen

De Bulgaarse Smulsteen

  • Gekruide varkenshaas
  • Gekruide aardappeltjes
  • Broccoli met kaassaus
  • Paprika
  • Tomaat
  • Courgette

€ 19,50 per stuk

De Hollandse Smulsteen

De Hollandse Smulsteen

  • Beenham
  • Haricot verts
  • Mais
  • Aardappelwedges

€ 19,50 per stuk

De Franse Smulsteen

De Franse Smulsteen

  • Varkenshaas
  • Haricot verts
  • Broccoli
  • Aardappelwedges

€ 19,50 per stuk

De Mix Grill Smulsteen

De Mix Grill Smulsteen

  • Gekruide kipfilet
  • Gekruide varkenshaas
  • Gekruide biefstuk
  • (Optie: met aardappeltjes/groente)

€ 22,50 per stuk

Tips en spelregels voor gebruik smulsteen

  • 1 uur voor bereiding de smulsteen uit de koelkast halen.
  • De smulsteen in voorverwarmde oven op 180° C in 25-30 minuten garen.
  • Zet de houder van de smulsteen in de buurt van de oven, op een stevige ondergrond.
  • Gebruik goede ovenwanten bij het uit de oven halen van de smulsteen.
  • De smulsteen inclusief houder krijg je in bruikleen. Hiervoor dient een borg te worden betaald bij het afhalen. De borg krijg je terug als de steen schoon en ongeschonden wordt teruggegeven.
  • De smulsteen niet met afwasmiddel schoonmaken! Alleen heet water gebruiken voor schoonmaak.

H. Klinkhamer, Keurslager

Hoofdweg 93b
9761EC Eelde
0503091254

Openingstijden

maandag Gesloten
dinsdag 08:30 - 18:00
woensdag 08:30 - 18:00
donderdag 08:30 - 18:00
vrijdag 08:30 - 18:00
zaterdag 08:30 - 17:00
zondag Gesloten